TERINA Z DRŮBEŽÍCH JATER S ARMAGNAKEM (À L'ARMAGNAC) 180 g
Klasická francouzská terina podle tradiční receptury - s bílým pečivem skvěle doplní vína z jižní Rhôny.
Lahodná kombinace drůbežích jater s armagnakem (nejstarší francouzský vinný destilát příbuzný cognacu).
99 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva a konzervanty.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Bez barviv a konzervantů.
Vyrobeno ve Francii.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Bez barviv a konzervantů.
Vyrobeno ve Francii.
Složení
Vepřové maso 73 % (sádlo, játra, lalok), kuřecí játra 24 %, sůl, Armagnac 0,9 %, koření, pepř. Vyrobeno ve Francii z vepřového masa a kuřecích jater (původ EU). Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1483 kJ / 359 kcal, tuky 34 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy 1,7 g, z toho cukry <0,5 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,3 g
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1483 kJ / 359 kcal, tuky 34 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy 1,7 g, z toho cukry <0,5 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,3 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0524
Hmotnost [g] | 180 |